Hoe?

Licht plannen is een zaak van inleven in uw project, wensen en budget; wij zijn dan ook stuk voor stuk onderlegd in het opmaken van de meest passende, eigentijdse en tijdloze lichtvoorstellen voor uw project.

1 U werkt samen met een door ons gekend installateur? Alle gesprekken, voorstellen, (foto) offertes en een nabespreking zijn uiteraard gratis en vrijblijvend.

2 U wenst zelf te installeren of uw keuze voor installateur ligt nog niet vast? Voor u bestaat er een betalende lichtstudie: €400,00 inclusief BTW. Dit staat borg voor onze maximale inzet bij besprekingen en de opmaak van uw lichtstudie. Deze studiekost wordt in mindering gebracht bij facturatiebedrag van minimum €2500,00 exclusief BTW.

3 Via een architect (zonder dat de installateur reeds gekend is) : opmaak van een lichtstudie: 500,00 EURO incl. btw 21%. Deze studiekost wordt pas gefactureerd 12 maanden na datum studie, in het geval er tegen die datum geen bestelling van 2500,00 EURO excl. btw facturatiebedrag werd geplaatst.

4 Een lichtadvies met foto-offerte (bezoek ter plaatse mogelijk) zonder opmaak van een lichtplan: 200,00 EURO incl. btw 21%. Deze studiekost wordt in mindering gebracht bij één bestelling van min 1500,00 EURO excl. btw facturatiebedrag.