Reviews

22/12/2020

Bij deze mijn dank voor het herstellen van de 2 defecte Led-armaturen. Heel mooi dat jullie dat ca 4 jaar na aankoopdatum ook nog doen!


21/12/2018

Wil jullie even bedanken voor de fijne samenwerking, we zijn zeer tevreden met het resultaat van zowel lichtplan als de voorgestelde armaturen. In onze volgende projecten zullen wij steeds jullie opgeven aan onze klanten om een lichtplan te laten opstellen.


13/11/2018

De verlichting overtreft de verwachtingen en is in zijn geheel een publiekstrekker! Even vermelden dat jullie uitmuntend advies steeds een meerwaarde was waar we graag op ingingen!


29/09/2018

Wij zijn uitermate tevreden over de service van Pieter. Kwam vooraf even inschatten wat nodig was Stipt, professioneel en keurig werk. Aan te bevelen.


17/12/2015

For this concept we worked along advises received from “Lichtpunt” a very professional lighting partner in Merelbeke (near Ghent).As you can understand, we work with subcontractors for well specified jobs, and in this matter we follow their advise. Lichpunt is a reseller of different brands, and I have to admit, they know their job. (as well in advise and after service).


16/07/2015

Eergisteren raadde je ons de ...... aan bij een bezoek aan de showroom te Merelbeke; zoals je weet kochten we er na een beetje twijfelen twee. Gisteren geïnstalleerd, en... het resultaat is inderdaad zeer goed: het licht is gewoonweg prachtig, het design van de toestellen discreet en mooi strak aansluitend bij de vormen van het interieur. De dimmers doen het prima, mooi meegenomen.

Bij deze bedankt voor je uitstekende advies.

beste groeten, BRAM29/05/2015

Zeer tevreden. Een echte upgrade aan de woning. Waarvoor dank!13/03/2015

Bedankt voor de verlichtingsplannen en foto offerte. Echt zeer mooi en zeer professioneel gedaan!28/12/2015

Nog even dit: bedankt voor jullie professionele en creatieve begeleiding. De reeds aangekochte verlichting is echt prachtig!28/01/2016

Ik wil je graag laten weten dat ik bijzonder gelukkig ben met het resultaat. Het is overal beter verlicht, het is aangenaam en het maakt mijn praktijk plots veel chiquer. De verlichting geeft een extra artistieke toets aan mijn bureau, en het marmeren blad van mijn bureau komt veel meer tot zijn recht.15/05/2016

Heb de spots kunnen monteren. Ik wou even zeggen dat ze super goed passen, waarvoor dank om me hierbij te assisteren. Dikke pluim voor jullie!


PROJECTEN

staalbouw - Destelbergen

cafe theatre - Gent

broeders van liefde - Gent

nieuwbouw - Deurle

schoonheidssalon Drongen

Vastgoed De Fooz